Roulade med smørcreme eller marmelade

Roulade (glutenfri) med smørcreme

3 æg
1,5 dl sukker
0,75 dl kartoffelmel
3 spsk. kakao
100 g smør
Flormelis
1 tsk bagepulver
2 ark bagepapir

Fremgangsmåde

  1. Pisk æg og sukker skummende.
  2. Blad alt mel og hævemiddel forsigtigt i æggemassen.
  3. Hæld dejen ned i en papirsform (lavet af et ark bagepapir) på en bageplade.
  4. Sukkerdrys et stykke bagepapir på bordet.
  5. Bag rouladen ved 210 grader i ca. 10 min.
  6. Vend rouladen ud på det sukkerdryssede bagepapir og træk papirsformen af.
  7. Kom fyld på og rul sammen.

Roulade med marmelade

3 æg
1,5 dl sukker
1 dl hvedemel
1 dl kartoffelmel
0,5 tsk hjortetaksalt
2 ark bagepapir
Marmelade